به وبسایت شیمی سنتر خوش آمدید
  • شنبه تا چهارشنبه
  • تهران، خیابان ستارخان ، خیابان شادمان ، کوچه 1 ، پ3
  • info@chemicenter.com

اطلاعات تماس

  • شنبه تا چهارشنبه
  • تهران، خیابان ستارخان ، خیابان شادمان ، کوچه 1 ، پ3
  • info@chemicenter.com

خرید گلیسیرین | فروش گلیسیرین صنعتی

خرید گلیسیرین

خرید گلیسیرین | فروش گلیسیرین صنعتی

گلیسیرین را می‌توان از دو منبع – چربی حیوانی یا سبزیجات – بدست آورد. گلیسیرین گیاهی وگان است، اما محصول ساخته شده از چربی حیوانی وگان نیست. بیشتر گلیسیرین امروزی بر پایه گیاهی است، اما همیشه باید برچسب مواد تشکیل دهنده را مرور کنید. ممکن است چیز زیادی در مورد گلیسیرین ندانید، اما به احتمال زیاد در چندین مورد در خانه شما وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ماده همه کاره و خرید گلیسیرین گیاهی به ادامه مطلب مراجعه کنید!

نام انگلیسی

glycerin

حالت فیزیکی

مایع، شربت

رنگ

رنگ زلال و شفاف

بو

بدون بو

وزن مولکولی (g/mol)

92.09

چگالی 20oC

1.26

ویسکوزیته (kg/(s m))

1.41

فشار بخار (mmHg) @ 50oC

0.0025

نقطه ذوب ( o C)

18 –  17.9

دمای جوش ( o C)

290

انحلال پذیری در آب

قابل امتزاج

ثابت های تفکیک (pKa)

0.07×10-13

گلیسیرین چیست؟

فرمول مولکولی C3H8O3 است. گلیسیرین (که در برخی منابع به آن گلیسرول نیز گفته می‌شود) یک ترکیب پلی ال ساده است که دارای سه گروه هیدروکسیل است. پلیول‌ها نوعی کربوهیدرات به نام الکل قند هستند. این ترکیب به طور طبیعی در تمام جانوران و مواد گیاهی به صورت ترکیبی به صورت گلیسرید در چربی‌ها و روغن‌ها یا در فضاهای درون سلولی به صورت لیپید وجود دارد.

گلیسرول به عنوان یک افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و همچنین می‌تواند به صورت موضعی در درمان سوختگی، صابون و غیره استفاده شود. از این محصول برای کمک به حفظ رطوبت و جلوگیری از کریستالیزه شدن قندها در غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده به غذاها اضافه می‌شود. همچنین می‌تواند به حجیم، صافی، نرمی، شیرینی و بهبود بافت کمک کند. علاوه بر این از آن برای افزودن شیرینی به غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

گلیسیرین اصل

انواع گلیسیرین

دو نوع اصلی برای این ترکیب وجود دارد:

گلیسیرین گیاهی (روغن گیاهی): این محصول طبیعی از روغن‌ها و چربی‌های نارگیل و نخل به دست می‌آید. روغن‌های گیاهی در معرض ترکیبی از فشار، دما و آب قرار می‌گیرند تا گلیسیرین تشکیل شود. گلیسیرین گیاهی به دلیل ترکیب ارگانیک، بافتی شبیه به شربت دارد. این نوع گلیسیرین گیاهی و مناسب برای مصرف خوراکی است.

گلیسیرین حیوانی (چربی): پیه (چربی گوشت گاو یا گوسفند) با آب ترکیب می‌شود و روی حرارت متوسط ​​تا کم به غلظت غلیظی گرم می‌شود. سپس مخلوط به مدت یک شب در یخچال خنک می‌شود. مخلوط سفت شده را می‌جوشانند تا آب اضافی گرفته شود یا برای حذف ناخالصی‌ها صاف می‌کنند.

“گلیسیرین و گلیسیرین گیاهی اغلب یکسان هستند”

وقتی روی برچسب محصول نوشته شده است گلیسیرین، معمولاً به این معنی است که از گیاهان تهیه شده است. این به این دلیل است که گلیسیرین گیاهی مقرون به صرفه‌ترین است و به راحتی در دسترس تولید کنندگان است. با این حال، برای اطمینان از اینکه محصول دارای منشاء گیاهی است، می‌توانید با سازنده آن مشورت کنید.

گلیسیرین از چه چیزی درست میشود

گلیسرول معمولاً از گیاهان، نفت یا فرآورده‌های حیوانی ساخته می‌شود. در حالی که ترکیبات یکسان هستند، نوع طبیعی آن، مشتق شده از گیاهان و حیوانات، و نوع مصنوعی، که از منابع غیر تری گلیسیرید به دست می آید، وجود دارد.

گلیسیرین گیاهی با حرارت دادن چربی‌های گیاهی مانند روغن پالم، روغن سویا یا روغن نارگیل تحت فشار، یا با ترکیب روغن با سدیم هیدروکسید، که به عنوان یک قلیا عمل می‌کند و به تجزیه گلیسیرین از اسیدهای چرب موجود در روغن کمک می‌کند، ساخته می‌شود. نتیجه یک مایع بی‌بو و طعم شیرین با قوام شربتی است. این ترکیب دارای حدود 75 درصد، شیرینی قند سفره (ساکارز) است و کالری آن در هر گرم کمی بیشتر از شکر است. این محصول قبلا از چربی‌های حیوانی تهیه می‌شد. با این حال، گلیسیرین مدرن دیگر از محصولات حیوانی ساخته نمی‌شود، بنابراین معمولاً می‌توان تصور کرد که گیاهی است.

خواص گلیسیرین

گلیسرول علاوه بر افزودن به غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده، در بسیاری از محصولاتی که روی پوست و موی شما اعمال می‌شود، استفاده می‎شود. همچنین برای کمک به مبارزه با مشکلاتی مانند اسهال استفاده می‌شود.

گلیسیرین قیمت

  1. تاثیر گلیسیرین بر پوست

مطالعات نشان می‌دهد که این ترکیب می‌تواند به بهبود زخم کمک کند. گلیسرول همچنین به عنوان یک ضد میکروبی عمل می‌کند، که به ویژه برای بهبود زخم‌ها و جلوگیری از عفونت زخم‌ها مهم است. همچنین سلامت پوست را در افراد مبتلا به اختلالات پوستی مانند درماتیت و پوست بسیار خشک (گزروزیس) بهبود می‌بخشد.

مطالعات نشان می‌دهد که این محصول می‌تواند لطافت و صافی پوست را در کمتر از ده روز افزایش دهد، به همین دلیل است که در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. مطالعه دیگری نشان داد که کرم گلیسیرین در آبرسانی پوست موثرتر از کرم‌هایی است که از ترکیبات محبوبی مانند اسید هیالورونیک استفاده می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهد که این ترکیب می‌تواند به بهبود سلامت پوست در افراد مبتلا به اختلالات پوستی مانند درماتیت و پوست بسیار خشک کمک کند. همچنین می تواند به محافظت از پوست شما در برابر عوامل خشن مانند باد و سرما کمک کند.

  1. کمک به یبوست

استفاده از گلیسیرین به عنوان شیاف و/یا تنقیه رایج است. به عنوان یک دارو، از آن به عنوان یک ملین هیپراسموتیک طبقه بندی می‌شود. این بدان معناست که این ترکیب آب را به داخل روده می‌کشد و به رفع یبوست کمک می‌کند.

  1. عملکرد ورزشی

ورزشکاران به دلیل از دست دادن مایعات در اثر تعریق می‌توانند به راحتی دچار کم آبی شوند. نوشیدن آب می‌تواند به جایگزینی مایعات از دست رفته کمک کند، اما همچنین میزان ادرار تولید شده و در نتیجه مایعات از دست رفته بیشتر را افزایش می‌دهد. یک مطالعه نشان داد که گلیسیرین خوراکی به بهبود وضعیت احتباس مایعات و در نتیجه هیدراتاسیون کمک می‌کند. این بدان معنی است که به افزایش هیدراتاسیون کمک می‌کند و در عین حال مایعات را به جای از دست دادن مایعات بیشتر از طریق ادرار حفظ می‌کند. (برای مطالعه بیشتر در مورد کاربرد گلیسیرین به این لینک مراجعه کنید.)

کاربرد گلیسیرین خوراکی

بسیاری از انواع گلیسیرین که به مصرف کنندگان فروخته می‌شود برای استفاده آرایشی و موضعی به بازار عرضه می‌شوند. اگر می‌خواهید از آن برای تهیه غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده کنید، حتما از محصول دارای درجه مواد غذایی را انتخاب کنید. این محصول را می‌توان در تولید غذا/نوشیدنی و همچنین به صورت موضعی استفاده کرد.

در تولید گوشت و پنیر برای تصفیه سطح، به عنوان حلال در نوشیدنی‌های الکلی و غیر الکلی، شیرینی، نانوایی و محصولات سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. به عنوان یک افزودنی غذایی، گلیسرول E422 نامگذاری شده است. گلیسیرین خوراکی در انواع غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده و همچنین چندین محصول غیرغذایی استفاده می‌شود. برخی از غذاها و نوشیدنی‌هایی که ممکن است حاوی گلیسیرین باشند عبارتند از:

  • شیر تغلیظ شده، محصولات آب پنیر، بستنی کم چرب، پودینگ و نوشیدنی‌های لبنی.
  • میوه‌ها و سبزیجات فرآوری شده (سبزیجات یا میوه‌های خشک یا کنسرو شده، سبزیجات از قبل پخته شده)
  • میله‌های انرژی/تغذیه
  • آب نبات
  • ماکارونی از قبل پخته شده، جو دوسر، غلات صبحانه، پودینگ برنج یا تاپیوکا، نان یا خمیر، محصولات برنج از پیش پخته شده، و محصولات پخته شده.
  • جایگزین ژلاتین گیاهی

قیمت گلیسیرین گیاهی

گلیسیرین خوراکی در مشروب

گلیسرول (C3H8O3) یک ترکیب غیر فرار است که هیچ خاصیت معطری ندارد، اما به طور قابل توجهی با ارائه شیرینی و پر بودن به کیفیت شراب کمک می‌کند. گلیسرول تأثیر مطلوبی بر کیفیت شراب دارد. به دلیل ماهیت غیر فرار آن غیر معطر است اما بسته به غلظت می‌تواند به خواص حسی شراب کمک کند. شراب‌های فاقد بافت می‌توانند از افزایش تولید گلیسرول برای بهبود ویژگی‌های حسی بهره مند شوند. تولید گلیسرول همچنین برای حفظ پتانسیل ردوکس مخمر که در طی تخمیر حیاتی است بسیار مهم است.

مخمر بیشترین تأثیر را بر تولید گلیسرول دارد که تحت تأثیر بسیاری از عوامل رشد و محیطی قرار دارد. مقدار گلیسرول تولید شده بسته به نوع مخمر مورد استفاده، با محتوای قند و نوع انگور متفاوت است. گزارش شده است که با توجه به منبع نیتروژن موجود و به ویژه ترکیب نیتروژن متفاوت است زیرا به ماهیت اسیدهای آمینه مورد استفاده به عنوان منبع نیتروژن بستگی دارد. چندین مطالعه نشان داده اند که افزایش دما منجر به تولید گلیسرول بیشتر می‌شود.

محصولات غیر خوراکی حاوی گلیسرول

گلیسیرین در لوازم آرایشی مانند حالت رقیق شده، از آن برای درمان پوست در محصولات آرایشی و بهداشتی، به ویژه به عنوان ماده‌ای در کرم‌ها و صابون های مرطوب کننده و یا به عنوان مرطوب کننده در خمیردندان استفاده می‌شود.

گلیسرول در محصولات پزشکی، دارویی و مراقبت شخصی اغلب به عنوان تقویت کننده صافی، روان کننده و مرطوب کننده استفاده می‌شود. گلیسرول به طور ملایم ضد میکروبی و ضد ویروسی است. در نتیجه، به طور گسترده در محصولات مراقبت از زخم، از جمله ورقه‌های هیدروژل مبتنی بر گلیسیرین برای درمان سوختگی و سایر زخم‌ها استفاده می‌شود. همچنین در ساخت پلاستیک، مخلوط رزین، مواد شوینده، روان کننده‌ها و چسب‌ها استفاده می‌شود. در ترکیب با اتیلن گلیکول، جزء مبردهای ضد یخ است. گلیسرول جزء بسیاری از محصولات خانگی است، مانند:

  • مرطوب کننده
  • شامپو
  • مواد شوینده ماشین ظرفشویی
  • ژل تمیز کننده توالت فرنگی
  • خمیر دندان
  • پودر لباس شویی
  • کرم موبر
  • دستمال های تمیز کننده
  • افزودنی های سپتیک تانک
  • کارتریج جوهر چاپگر
  • خوشبو کننده هوا
  • شمع ها
  • حشره کش
  • رنگ مو
  • آرایش
  • ضد یخ

مضرات گلیسیرین

از نظر سازمان غذا و دارو، گلیسرول بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود. غذاهایی که برای استفاده در محصولات مصرفی تایید شده‌اند در لیست “به طور کلی ایمن شناخته شده” (GRAS) FDA هستند. اما از آنجایی که گلیسرول یک الکل قند است. بدن نمی‌تواند الکل‌های قند را به خوبی هضم کند، بنابراین خوردن مقادیر زیاد آن ممکن است باعث اسهال شود. در واقع، گلیسیرین یک ماده فعال در برخی ملین‌ها است.

سایر عوارض جانبی بالقوه مصرف زیاد گلیسیرین شامل سردرد، سرگیجه، حالت تهوع، استفراغ و افزایش تشنگی در برخی افراد است. اگر گلیسرول زیاد بخورید می‌تواند به عنوان یک ملین عمل کند، به این معنی که ممکن است دچار کم آبی شوید.

گلیسیرین خوراکی را از کجا تهیه کنیم

گلیسیرین یا گلیسرول مایعی بی‌رنگ، بی بو و گیاهی است. این یک جاذب رطوبت است، به این معنی که می‌تواند آب را به سمت خود جذب کند. از این ترکیب معمولاً برای مبارزه با پوست خشک و پوسته پوسته به خصوص روی صورت و لب‌ها استفاده می‌شود. شما می‌توانید جهت استعلام قیمت گلیسیرین و خرید عمده گلیسیرین با کارشناسان ما در شیمی سنتر تماس بگیرید تا ضمن دریافت قیمت گلیسیرین لیتری هر کونه اطلاعات مورد نیاز در مورد گلیسرول را در اختیار شما قرار دهند.

امتیاز ۵ از ۵ – ۱ رای
spinner در حال ثبت رای

برچسب ها :
دلشاد دستمرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *