Glycerin

فروش گلیسیرینـــــ GlyceriN

جهت خرید گلیسیرین با شرکت شیمی سنتر، فروشگاه اینترنتی مواد شیمیایی با کیفیت و قیمت مناسب در تماس باشید. شیمی سنتر از معتبرترین واردکنندگان مواد اولیه شیمایی در ایران است. برای آگاهی یافتن از قیمت روز و خرید گلیسیرین با همکاران ما در واحد فروش در تماس باشید.

خــــــــرید گلیسیرین با قــیمت مـــناسب

جهت خرید گلیسیرین از شرکت شیمی سنتر، فروشنده مواد شیمیایی با کیفیت و قیمت مناسب در تماس باشید. شیمی سنتر از معتبرترین واردکنندگان مواد اولیه شیمایی در ایران است. برای آگاهی یافتن از قیمت روز و خرید گلیسیرین با همکاران ما در واحد فروش در تماس باشید.

برای استعلام قیمت گلیسیرین و همچنین

دریافت مشاوره رایگان جهت خرید گلیسیرین میتوانید با شماره ی زیر در ارتباط باشید.

از شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 17 عصر | پنج شنبه 9 صبح الی 13 عصر

مشخصات و خواص شیمیایی گلیسیرین

✅نام انگلیسی glycerin
⭐حالت فیزیکی مایع، شربت
✅رنگ و بو رنگ زلال و شفاف – بدون بو
⭐وزن مولکولی 92.09
✅چگالی 1.26
⭐ویسکوزیته 1.41
✅نقطه ذوب 18 – 17.9
⭐دمای جوش 290
✅انحلال پذیری در آب قابل امتزاج
⭐ثابت های تفکیک 0.07×10-13

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین که به آن گلیسرول نیز می گویند یک ترکیب طبیعی است. فرمول مولکولی گلیسیرین C3H8O3 می باشد که از روغن های گیاهی یا حیوانی به دست می آید. این ماده، به صورت مایعی بی رنگ، بی بو و شیرین دارای خاصیت مرطوب کنندگی بوده و در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

این ترکیب به طور طبیعی در تمام جانوران و مواد گیاهی به صورت ترکیبی به صورت گلیسرید در چربی‌ها و روغن‌ها یا در فضاهای درون سلولی به صورت لیپید وجود دارد.گلیسرول به عنوان یک افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و همچنین می‌تواند به صورت موضعی در درمان سوختگی، صابون و غیره استفاده شود.

از این محصول برای کمک به حفظ رطوبت و جلوگیری از کریستالیزه شدن قندها در غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده به غذاها اضافه می‌شود. همچنین می‌تواند به حجیم، صافی، نرمی، شیرینی و بهبود بافت کمک کند. علاوه بر این از آن برای افزودن شیرینی به غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

از این ماده در محصولات زیبایی، آرایشی و بهداشتی همچون صابون ها، کرم ها و لوسیون ها، اسکراب بدن و… به عنوان ماده ایی نگهدارنده و نرم کننده استفاده می شود.

 انواع گلیسیرین

دو نوع اصلی برای این ترکیب وجود دارد:

  1. گلیسیرین گیاهی (روغن گیاهی):

این محصول طبیعی از روغن‌ها و چربی‌های نارگیل و نخل به دست می‌آید. روغن‌های گیاهی در معرض ترکیبی از فشار، دما و آب قرار می‌گیرند تا گلیسیرین تشکیل شود. گلیسیرین گیاهی به دلیل ترکیب ارگانیک، بافتی شبیه به شربت دارد. این نوع گلیسیرین گیاهی و مناسب برای مصرف خوراکی است.

   2. گلیسیرین حیوانی (چربی):

پیه (چربی گوشت گاو یا گوسفند) با آب ترکیب می‌شود و روی حرارت متوسط تا کم به غلظت غلیظی گرم می‌شود. سپس مخلوط به مدت یک شب در یخچال خنک می‌شود. مخلوط سفت شده را می‌جوشانند تا آب اضافی گرفته شود یا برای حذف ناخالصی‌ها صاف می‌کنند.

از گلیسیرین چه استفاده هایی میشود؟

گلیسیرین کاربردهای بسیاری دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

گلیسیرین خوراکی

گلیسیرین در مواد غذایی و نوشیدنی ها به عنوان جایگزینی برای قند و به عنوان، طعم دهنده و روان کننده کاربرد دارد. علاوه بر این از این ماده در غذاها و نوشیدنی ها به عنوان نگهدارنده و حجیم کننده مواد غذایی کم چرب استفاده می شود مثل، کیک و کلوچه.

در تولید گوشت و پنیر برای تصفیه سطح، به عنوان حلال در نوشیدنی‌های الکلی و غیر الکلی، شیرینی، نانوایی و محصولات سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. به عنوان یک افزودنی غذایی، گلیسرول E422 نامگذاری شده است. گلیسیرین خوراکی در انواع غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده و همچنین چندین محصول غیر غذایی استفاده می‌شود. برخی از غذاها و نوشیدنی‌هایی که ممکن است حاوی گلیسیرین باشند عبارتند از:

• شیر تغلیظ شده، محصولات آب پنیر، بستنی کم چرب، پودینگ و نوشیدنی‌های لبنی.
• میوه‌ها و سبزیجات فرآوری شده (سبزیجات یا میوه‌های خشک یا کنسرو شده، سبزیجات از قبل پخته شده)
• میله‌های انرژی/تغذیه
• آب نبات
• ماکارونی از قبل پخته شده، جو دوسر، غلات صبحانه، پودینگ برنج یا تاپیوکا، نان یا خمیر، محصولات برنج از پیش پخته شده، و محصولات پخته شده.
• جایگزین ژلاتین گیاهی

گلیسیرین در مشروب

گلیسیرین در تولید مشروبات الکلی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به طور قابل توجهی با ارائه شیرینی و پر بودن به کیفیت شراب کمک می‌کند. گلیسرول تأثیر مطلوبی بر کیفیت شراب دارد. به دلیل ماهیت غیر فرار آن غیر معطر است اما بسته به غلظت می‌تواند به خواص حسی شراب کمک کند. شراب‌های فاقد بافت می‌توانند از افزایش تولید گلیسرول برای بهبود ویژگی‌های حسی بهره مند شوند. تولید گلیسرول همچنین برای حفظ پتانسیل ردوکس مخمر که در طی تخمیر حیاتی است بسیار مهم است.

مخمر بیشترین تأثیر را بر تولید گلیسرول دارد که تحت تأثیر بسیاری از عوامل رشد و محیطی قرار دارد. مقدار گلیسرول تولید شده بسته به نوع مخمر مورد استفاده، با محتوای قند و نوع انگور متفاوت است. گزارش شده است که با توجه به منبع نیتروژن موجود و به ویژه ترکیب نیتروژن متفاوت است زیرا به ماهیت اسیدهای آمینه مورد استفاده به عنوان منبع نیتروژن بستگی دارد. چندین مطالعه نشان داده اند که افزایش دما منجر به تولید گلیسرول بیشتر می‌شود.

گلیسیرین برای یبوست

این ماده به دلیل اینکه باعث می شود آب به سمت روده کشیده شود می تواند یبوست را کاهش داده و به نوعی همچون ملین عمل کند. این ماده به صورت شیاف برای کاهش یبوست و درد مورد استفاده قرار می گیرد.

گلیسیرین آرایشی و بهداشتی

گلیسیرین ماده ایی است که اغلب در تهیه مواد آرایشی و مراقبتی کاربرد دارد و خواص زیادی برای سلامت پوست و مو دارد از جمله:

• کاهش بیماری های پوستی چون، پسوریازیس، اگزما
• مرطوب کننده برای پوست های خشک و حساس
• تقویت ریشه مو و رشد مجدد مو
• جلوگیری از شوره سر
• کاهش عملکرد پیری پوست
• نرم، صاف وشاداب کردن پوست
• نرم کننده و براق کننده لب ها
• از بین بردن لک های صورت
• از بین بردن جوش های سر سیاه
• کاهش و درمان آکنه
• سفت شدن منافذ پوست
• آبرسانی به لایه بیرونی پوست
• تسریع در بهبود زخم ها
• پاک کننده صورت

نحوه استفاده از گلیسیرین برای پوست

نحوه استفاده گلیسیرین برای پوست بدین نحو است که ابتدا صورت را شسته و خشک کرده و بعد به آرامی پوست را با گلیسیرین ماساژ دهید.

نحوه استفاده از گلیسیرین برای مو

گلیسیرین خاصیت مرطوب کنندگی، ضد باکتریایی و نرم کنندگی دارد و ماده ایی موثر برای مرطوب نگه داشتن پوست سر و مو و برطرف کردن مشکلات ناشی از پوسته ریزی، تحریک و خارش به شمار می رود.

یکی از ساده ترین و بهترین روش های استفاده از گلیسیرین برای مو بدین صورت است که گلیسیرین را با آب مخلوط کرده و مستقیم روی موها مالیده تا رطوبت مورد نیاز پوست سر تامین شود. همچنین می توان از ترکیب روغن کرچک، روغن زیتون، عسل، گلاب و آلوئه ورا نیز با این ماده ی شفاف و چسبناک برای تقویت مو استفاده کرد.

دیگر موارد مصرف گلیسرول

گلیسیرین در لوازم آرایشی مانند حالت رقیق شده، از آن برای درمان پوست در محصولات آرایشی و بهداشتی، به ویژه به عنوان ماده‌ای در کرم‌ها و صابون های مرطوب کننده و یا به عنوان مرطوب کننده در خمیردندان استفاده می‌شود. گلیسرول در محصولات پزشکی، دارویی و مراقبت شخصی اغلب به عنوان تقویت کننده، روان کننده و مرطوب کننده استفاده می‌شود. گلیسرول به طور ملایم ضد میکروبی و ضد ویروسی است.

در نتیجه، به طور گسترده در محصولات مراقبت از زخم، از جمله ورقه‌های هیدروژل مبتنی بر گلیسیرین برای درمان سوختگی و سایر زخم‌ها استفاده می‌شود. همچنین در ساخت پلاستیک، مخلوط رزین، مواد شوینده، روان کننده‌ها و چسب‌ها، داروهای ضد حساسیت، داروهای ضد سرماخوردگی، شامپوها، تهیه عصاره های گیاهی، تامین سوخت موتورهای احرتاق داخلی استفاده می‌شود. در ترکیب با اتیلن گلیکول، جزء مبردهای ضد یخ است. گلیسرول جزء بسیاری از محصولات خانگی است، مانند:

• مرطوب کننده
• شامپو
مواد شوینده ماشین ظرفشویی
• ژل تمیز کننده توالت فرنگی
• خمیر دندان
• پودر لباس شویی
• کرم موبر
• دستمال های تمیز کننده
• افزودنی های سپتیک تانک
• کارتریج جوهر چاپگر
• خوشبو کننده هوا
• شمع ها
• حشره کش
• رنگ مو
• آرایش
• ضد یخ

مضرات گلیسیرین

گلیسیرین توسط سازمان غذا و دارو بی خطر شناخته شده است ولی استفاده مداوم از این ماده توصیه نمی شود. هر محصولی به فراخور کارکردی که دارد ممکن است عوارض جانبی نیز داشته باشد و در بدن برخی افراد واکنش ایجاد کرده و در صورت مصرف مراقبتی پوست، قرمزی یا خارش پوستی به همراه داشته باشد.

در مورد این محصول عوارض جانبی زیادی گزارش نشده است. در صورت مصرف خوراکی آن و بروز حساسیت مثل، سردرد، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، سرگیجه و تپش قلب، استفاده از این ماده را متوقف کنید.

گلیسیرین چگونه درست می  شود؟

گلیسیرین هم از منابع گیاهی و هم از منابع حیوانی به دست می آید. گلیسیرین گیاهی با حرارت دادن چربی‌های گیاهی مانند روغن پالم، روغن سویا یا روغن نارگیل تحت فشار، یا با ترکیب روغن با سدیم هیدروکسید، که به عنوان یک قلیا عمل می‌کند و به تجزیه گلیسیرین از اسیدهای چرب موجود در روغن کمک می‌کند، ساخته می‌شود.

نتیجه یک مایع بی‌بو و طعم شیرین با قوام شربتی است. این ترکیب دارای حدود 75 درصد، شیرینی قند سفره (ساکارز) است و کالری آن در هر گرم کمی بیشتر از شکر است. این محصول قبلا از چربی‌های حیوانی تهیه می‌شد. با این حال، گلیسیرین مدرن دیگر از محصولات حیوانی ساخته نمی‌شود، بنابراین معمولاً می‌توان تصور کرد که گیاهی است.

گلیسیرین را از کجا می توان تهیه کرد؟

گلیسیرین یا گلیسرول مایعی بی‌رنگ، بی بو و گیاهی است. این یک جاذب رطوبت است، به این معنی که می‌تواند آب را به سمت خود جذب کند. از این ترکیب معمولاً برای مبارزه با پوست خشک و پوسته پوسته به خصوص روی صورت و لب‌ها استفاده می‌شود.

شما می‌توانید جهت استعلام قیمت گلیسیرین و خرید عمده گلیسیرین با کارشناسان ما در شیمی سنتر، عمده فروش مواد شیمیایی تماس بگیرید تا ضمن دریافت قیمت گلیسیرین لیتری هر کونه اطلاعات مورد نیاز در مورد گلیسرول را در اختیار شما قرار دهند.

خرید گلیسیرین در اصفهان

جهت خرید گلیسیرین در اصفهان، خریداران و تولید کنندگان محترم ساکن اصفهان، که قصد دارید محصولات خود را از شرکتی واقع در اصفهان خریداری نموده و تحویل بگیرید، یکی از شعبه های شیمی سنتر، واقع در اصفهان است و شما می توانید جهت خرید مطمأن، با واحد فرش در تماس باشید.

خرید گلیسیرین در تهران

جهت خرید گلیسیرین در تهران، خریداران و تولید کنندگان محترم ساکن تهران، که قصد دارید محصولات خود را از شرکتی واقع در تهران خریداری نموده و تحویل بگیرید، یکی از شعبه های شیمی سنتر، واقع در تهران است و شما می توانید جهت خرید مطمأن، با واحد فرش در تماس باشید.

قیمت گلیسیرین

قیمت گلیسیرین و دیگر مواد اولیه شیمایی به دلیل وارداتی بودن و تاثیر گذاری قیمت دلار، به روز است. برای ثبت سفارش خود و استعلام قیمت روز، با شماره

در تماس باشید.

فروش گلیسیرین

شیمی سنتر عمده فروش مواد اولیه شیمیایی، کیفیت و اصالت محصولات خود را تضمین می کند. شما خریدار محترم می توانید با تماس با کارشناسان مجرب واحد فروش، این محصول را در گرید صنعتی، خوراکی، دارویی و بهداشتی در بسته بندی های مختلف تهیه نمائید و از پشتیبانی همکاران ما برخوردار شوید.

خرید اینترنتی گلیسیرین

شیمی سنتر، فروشگاه اینترنتی مواد شیمیایی، امکان خرید گلیسیرین و دیگر مواد اولیه شیمیایی را به صورت آنلاین فراهم کرده است تا در کمترین زمان ممکن، ثبت و سفارش خود را انجام داده و در سریعترین زمان، محصول خود را تحویل بگیرید.

سوالات متداول مشتری ها درباره گلیسیرین

گلیسیرین از چه چیزی ساخته می شود؟

گلیسیرین به طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده از جمله آبجو، عسل، سرکه، شراب و سرکه شراب وجود دارد. همچنین به صورت تجاری از چربی ها و روغن ها یا از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود.
گلیسیرین یک ترکیب طبیعی است که از روغن های گیاهی یا چربی های حیوانی به دست می آید. این مایع شفاف، بی رنگ، بی بو و شربتی با طعم شیرین است.

گلیسیرین چه تاثیری بر روی پوست دارد؟

گلیسیرین با کشیدن آب از هوا برای حفظ رطوبت پوست و به حداقل رساندن اتلاف آب به سد پوستی کمک می کند. گلیسیرین می‌تواند برای مدتی در پوست باقی بماند، و به پوست کمک می‌کند که حتی زمانی که در معرض عوامل مخرب محیطی مانند آلودگی قرار می‌گیرد، رطوبت را حفظ کند.

نام دیگر گلیسیرین چیست؟

گلیسرول (/ˈɡlɪsərɒl/)، که در انگلیسی بریتانیایی گلیسیرین و در انگلیسی آمریکایی گلیسیرین نیز نامیده می‌شود، یک ترکیب ساده تریول است. این یک مایع بی رنگ، بی بو و چسبناک است که طعم شیرین و غیر سمی دارد.

آیا گلیسیرین عوارض جانبی دارد؟

هنگام مصرف خوراکی: گلیسرول در صورت استفاده کوتاه مدت احتمالاً بی خطر است. عوارض جانبی ممکن است شامل سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع و اسهال باشد. هنگامی که روی پوست استفاده می شود: گلیسرول احتمالاً بی خطر است. ممکن است باعث قرمزی، خارش و سوزش شود.

از گلیسیرین و آبلیمو برای جوش صورت چگونه استفاده می شود؟

از گلیسیرین و آبلیمو برای جوش صورت نیز می توان استفاده کرد. در این روش 3 قاشق چایخوری آب لیمو را با 3 قطره گلیسیرین مخلوط کرده و به آرامی به روی پوست صورت ماساژ داده و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت باید بر روی پوست بماند. بعد از آن صورت را با آب ولرم شست و شو دهید.

گلیسیرین و آبلیمو برای پوست دست چه خاصیتی دارد؟

یکی از طبیعی ترین مرطوب کننده های دست و صورت ترکیب مقداری گلیسیرین و آب لیمو می باشد. این ترکیب منبع عالی از ویتامین سی می باشد که تولید کلاژن را افزایش داده و رنگ پوست را نیز روشن می سازد.

چه موقع از گلیسیرین استفاده کنیم؟

بهترین زمان استفاده از گلیسیرن، شب می باشد.

مضرات صابون گلیسیرین برای ابرو چیست؟

از صابون گلیسیرین برای لیفت ابرو استفاده می شود و می تواند به ابروها حالت طبیعی و پرپشت بدهد. ولی باید در نظر داشت که صابون گلیسیرین به دلیل اینکه باعث حفظ رطوبت می شود می تواند برای افرادی که پوست چرب دارند آزار دهنده باشد و استفاده ی مداوم از این روش توصیه نمی شود چرا که می تواند ریزش ابرو را به دنبال داشته باشد.

خرید گلیسیرین خوراکی | استعلام قیمت و فروش گلیسیرین【تنباکو】
فروش گلیسیرینـــــ GlyceriN

گلیسیرین ماده ایی مرطوب کننده و شیرین کننده است که در صنعت بهداشتی کاربرد بسیاری دارد. جهت خرید گلیسیرین با شیمی سنتر، سایت فروش مواد شیمیایی در تماس باشید.

امتیازدهی ویرایشگر:
4.7

2 reviews for فروش گلیسیرینـــــ GlyceriN

  1. رضا

    محتوای با کیفیتی نوشتید

  2. هوشنگ زاد

    سلام مچکرم بابت محتوای عالی که برای این صفحه نوشتید
    شما ارسال به سراسر کشور به صورت خرد دارید؟

    • وحید طهماسبی

      سلام بله ، کافیه با همکاران ما در ارتباط باشید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *