فروش تری اتیل سیترات

شما می توانید تری اتیل سیترات را با بهترین کیفیت از شیمی سنتر، شرکت فروش مواد شیمیایی، خریداری نمائید. جهت خرید این محصول + اطلاع از قیمت روز، از طریق همین صفحه با کارشناسان ما در واحد فروش تماس بگیرید.

خرید تری اتیل سیترات

شما می توانید تری اتیل سیترات را با بهترین کیفیت از شیمی سنتر، شرکت فروش مواد شیمیایی، خریداری نمائید. جهت خرید این محصول + اطلاع از قیمت روز، از طریق همین صفحه با کارشناسان ما در واحد فروش تماس بگیرید.

برای استعلام از قیمت تری اتیل سیترات و همچنین

 دریافت مشاوره رایگان جهت خرید تری اتیل سیترات میتوانید با شماره ی زیر در ارتباط باشید.

از شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 17 عصر | پنج شنبه 9 صبح الی 13 عصر

مشخصات محصول

فرمول C12H20O7
شکل ظاهری این ترکیب، مایع روغنی، بی رنگ و بی بو
چگالی چگالی 1.135 g/cm3 (25 °C)
نقطه جوش ۲۹۴ ‪°C
نقطه ذوب ‎−۵۵ ‪°C
جرم مولی ۲۷۶٫۲۸۳ گرم بر مول
طبقه‌بندی استر، تری‌کربوکسیلیک اسید
شرایط نگهداری 
Store below +30°C.
گرید for synthesis

تری اتیل سیترات چیست؟

تری اتیل سیترات (به انگلیسی: Triethyl citrate) یک ترکیب شیمیایی است که با فرمول شیمیایی C12H20O7 نمایش داده می شود و به عنوان یک استر از اسید سیتریک و الکل اتانول به دست می آید.

این ترکیب به عنوان یک ماده نرم کننده و ماده حل کننده در بسیاری از محصولات غذایی و دارویی استفاده می شود. همچنین به عنوان یک ماده جایگزین پلاستیکیزر در برخی از محصولات بهداشتی و آرایشی مانند اسپری های بدن و ضد عرق استفاده می شود.

خواص دیگر تری اتیل سیترات شامل سمی نبودن، ضد باکتری بودن و تنظیم کننده امولسیون برای ترکیبات آب و روغن است. همچنین، این ترکیب قابلیت جذب رنگ ها، مزه ها و عطرها را دارد و به عنوان یک ماده آرایشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

تری اتیل سیترات چه کاربردهایی دارد؟

تری اتیل سیترات به عنوان یک ماده شیمیایی متعدد در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از کاربردهای این ترکیب عبارتند از:

  • تری اتیل سیترات به عنوان یک ماده نرم کننده، حل کننده، تنظیم کننده امولسیون، افزایش دهنده هوا، و ماده جایگزین چربی در بسیاری از محصولات غذایی مانند نوشابه، شیرینی، بیسکوییت، شیرینی پزی، کرم پودر، ادویه‌جات و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • از این ماده در بسیاری از محصولات دارویی و نوشیدنی‌های دارویی استفاده می‌شود.
  • به عنوان جایگزین و ماده جذب کننده بو در بسیاری از محصولات آرایشی مانند لوسیون، اسپری بدن، عطر، شامپو، کرم‌های ضد آفتاب و غیره به کار میرود.
  • تری اتیل سیترات به عنوان یک ماده جایگزین پلاستیکیزر در برخی از مواد پلاستیکی مانند پلی وینیل کلراید (PVC)، پلی استایرن (PS) و پلی کربنات (PC) کاربرد دارد.
  • همچنین در صنعت شیمیایی، صنعت پوشاک و صنعت چاپ به کار گرفته میشود.

موارد ایمنی

تری اتیل سیترات به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن شناخته می‌شود . اما همانند هر ماده شیمیایی دیگری، ممکن است در برخی شرایط خاص مشکلاتی به دنبال داشته باشد. برخی از موارد ایمنی مرتبط با تری اتیل سیترات عبارتند از:

تماس با چشم:

در صورتی که تری اتیل سیترات به چشم برسد، باید چشم را با آب تمیز شستشو داد و در صورت بروز تحریک چشمی به پزشک مراجعه کرد.

مصرف خوراکی:

تری اتیل سیترات به عنوان یک ماده ایمن در مصرف خوراکی شناخته شده است و به طور معمول بدون هیچ مشکلی می‌توان آن را مصرف کرد. اما در صورت مصرف بیش از حد ممکن است عوارضی مانند تهوع، استفراغ و اسهال به ‌وجود آید.

تماس با پوست:

تری اتیل سیترات به طور عمده برای استفاده در محصولات آرایشی به‌کار می‌رود و در صورت تماس با پوست، احتمالاً هیچ مشکلی به ‌وجود نخواهد آمد. اما در صورت بروز حساسیت پوستی، پوست ممکن است تحریک شود و احتمال بروز آلرژی وجود دارد.

خرید تری اتیل سیترات پودری

دفاتر شیمی سنتر، واقع در تهران و اصفهان است. خریداران محترم ساکن این دو شهرستان می توانند جهت خرید تری اتیل سیترات کیلویی با شماره موجود در صفحه تماس بگیرید و محصول خود را در کمترین زمان ممکن دریافت نمائید.

فروش تری اتیل سیترات خالص دارویی

شرکت شیمی سنتر، از جمله واردکنندگان و فروشندگان تری اتیل سیترات کیلویی با برند مرک آلمان به صورت عمده است. شما خریدار محترم می توانید جهت تهیه تری اتیل سیترات با کیفیت بالا و استعلام قیمت روز، با مشاوران ما در ارتباط باشید.

قیمت تری اتیل سیترات خوراکی

جهت استعلام از قیمت مواد اولیه شیمایی، با فروشگاه اینترنتی مواد شیمیایی در ارتباط باشید. قیمت تری اتیل سیترات خوراکی و دارویی به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار به روز است.

سوالات متداول مشتری ها درباره ی تری اتیل سیترات 

آیا تری اتیل سیترات الکل است؟

تری اتیل سیترات یک تریستر از اتیل الکل و اسید سیتریک است.

تری اتیل سیترات از چه چیزی ساخته شده است؟

تری اتیل سیترات: یک ماده طبیعی با کاربردهای فراوان تری اتیل سیترات (CAS 77-93-0) یک استر اسید سیتریک با چندین کاربرد صنعتی و مصرفی است. از طریق تخمیر اتانول و اسید سیتریک طبیعی تولید می شود

آیا تری اتیل سیترات در عطر استفاده میشود؟

تری اتیل سیترات نیز به عنوان تثبیت کننده عطر استفاده می شود.تری اتیل سیترات یک استر کاملاً بی خطر است که باعث تحریک پوست نمی شود و هیچ علامت متقابلی ندارد. این PH طبیعی پوست را بدون مهار تعرق متعادل می کند و به این ترتیب اجازه می دهد تا سموم از بدن ما دفع شوند.

آیا تری اتیل سیترات به صورت جزئی نیز به فروش می رسد؟

شیمی سنتر فروشنده ی تری اتیل سیترات در گرید دارویی به صورت عمده و جزئی می باشد. جهت خرید تری اتیل سیترات با کیفیت بالا با همکاران ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

فروش تری اتیل سیترات دارویی | خرید تری اتیل سیترات خوراکی
فروش تری اتیل سیترات

تری اتیل سیترات به عنوان ماده نرم کننده و حل کننده در محصولات غذایی و دارویی استفاده می شود. جهت خرید تری اتیل سیترات با قیمت مناسب با شیمی سنتر در تماس باشید

امتیازدهی ویرایشگر:
4.65

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش تری اتیل سیترات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب: