فروش بوتیل گلیکول

شرکت شیمی سنتر، افتخار دارد که بوتیل گلیکول صنعتی را با بالاترین کیفیت به خریداران محترم عرضه کند. جهت خرید و ثبت سفارش با شیمی سنتر در تماس باشید.

خرید بوتیل گلیکول صنعتی

شرکت شیمی سنتر، افتخار دارد که بوتیل گلیکول صنعتی را با بالاترین کیفیت به خریداران محترم عرضه کند. جهت خرید و ثبت سفارش با شیمی سنتر در تماس باشید.

برای استعلام قیمت بوتیل گلیکول و همچنین

دریافت مشاوره رایگان جهت خرید بوتیل گلیکول میتوانید با شماره ی زیر در ارتباط باشید.

از شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 17 عصر | پنج شنبه 9 صبح الی 13 عصر

خواص شیمیایی و فیزیکی بوتیل گلیکول

✅فرمول مولکولی C6H14O2 / CH3(CH2)2CH2OCH2CH2OH
✅مترادف 2-Butoxyethanol، Butyl Cellosolve، Butyl Monoether Glycol، Ethylene Glycol Monobutyl Ether (EGBE)، Butoxyethanol
✅شماره Cas 111-76-2
✅جرم مولکولی 118.176 g/mol1
✅جرم دقیق 118.09938 گرم در مول

✅نقطه اشتعال

153 درجه فارنهایت / 67 درجه سانتیگراد
✅نقطه جوش 340 درجه فارنهایت / 171 درجه سانتیگراد
✅نقطه ذوب -107 درجه فارنهایت / -77 درجه سانتیگراد

✅فشار بخار

0.76 میلی متر جیوه در 68 درجه فارنهایت
✅حلالیت در آب ≥ 100 میلی گرم در میلی لیتر (72 درجه فارنهایت)
✅چگالی 0.90 گرم بر سانتی متر مکعب
✅نقطه ی فلش (ظرف در بسته) 62oC
✅دمای احتراق خود به خود 230-245oC
✅ویژگی های انفجار قابل انفجار نیست
✅ضریب جذب سطحی (Koc) 67 (calculated)

✅ویسکوزیته (25oC)

6.4 cP
✅کشش سطحی (25oC) 27.4 mN/m
✅شاخص انعکاس (25oC) 1.422

بوتیل گلیکول چیست

بوتیل گلیکول یا بوتوکسی اتانول ترکیبی شیمیایی است به صورت مایع بدون رنگ که در صنعت لکه بری و پاک کننده هایی جوهر، کاربرد زیادی دارد.

بوتیل گلیکول یا بوتیل گلایکول بویی شبیه به اتر دارد. این ماده در دمای اتاق حلال در آب، کتون، الکل و اتر است. نقطه ی جوش بالایی داشته و نسبت به آب چگالی پایین تری دارد.

این ماده ی شیمیایی حلالی غیر متعارف است و به عنوان سورفکتانت بسیار رایج بوده است. در صنایع آرایشی و بهداشتی، محصولات مراقبت از پوست و مو، مرطوب کننده ها، پاک کننده ها و ماسک ها و همچنین در حوزه ی تجاری و خانگی به کار میرود. بوتیل گلیکول، الکلی آلی است که شکل های مختلفی از آن تولید می شود.

کاربرد بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول از خانواده ی گلیکول ها بوده و حلالی فوق العاده است. از این محصول در تولید رنگ، محصولات آرایشی و بهداشتی، صنایعی نفتی و گازی و بسیاری موارد دیگر به کار میرود. به طور کلی از این ماده عمدتاً به عنوان حلال، هم در صنایع تجاری و هم در صنعت استفاده می شود. در ذیل به بررسی برخی از کاربردهای این محصول می پردازیم.

کاربرد در صنعت رنگ

به طور تقریبی، 75 درصد خرید بوتیل گلیکول مربوط به استفاده در صنعت رنگ و به عنوان حلال در تینر است. بوتیل گلیکول بهبود دهنده ی رنگ بوده، فراریت کمی دارد از اینرو می تواند، پوشش های رنگی را سریعتر خشک کرده و حرکت رنگ را بهبود دهد.

کاربردهای دیگر شامل استفاده به عنوان حلال در جوهرهای چاپ به دلیل نقطه جوش بالا، رنگ های نساجی و به عنوان جزئی از سیالات هیدرولیک است. همچنین جزء روغن های حفاری و برش است و جزء اصلی Corexit 9527 است که یک محصول پخش کننده نشت نفت است.

همچنین یک واسطه شیمیایی است و به همین ترتیب، یک ماده اولیه در تولید بوتیل گلیکول استات است که به خودی خود یک حلال عالی است. همچنین یک ماده اولیه در تولید نرم کننده ها با واکنش انیدرید فتالیک است.

پاک کننده سطوح صنعتی و تجاری

بویتل گلیکول در ترکیبات محصولات شوینده مانند شیشه پاکن ها، صابون های مایع و اسپری های پاک کننده، وجود دارد و باعث از بین رفتن روغن و لک ها می شود.

بسیاری از محصولات دیگر حاوی بوتیل گلیکول از جمله لاک اسپری، لاک، پاک کننده لاک، رنگ، صابون مایع، چربی زدا، محافظ چرم، پاک کننده تخته سفید، خمیر چاپ، لعاب، لوازم آرایشی و علف کش ها هستند.

بوتیل گلیکول برای پوست

این ماده، یک مایع بی رنگ، چسبناک و محلول در آب است که بسیاری از تولید کنندگان آن را به محصولات مراقبت از پوست اضافه می کنند. از نظر شیمیایی، بوتیلن گلیکول به ساختاری با چهار اتم کربن با دو گروه الکل اشاره دارد. بسیاری از شرکت ها بوتیلن گلیکول را به محصولات خود از جمله پاک کننده ها، ماسک های صورت و خط چشم اضافه می کنند. آنها از آن برای طیف وسیعی از خواص آن استفاده می کنند. از جمله خواص بوتیل گلیکول برای پوست عبارتند از:

پوست را آبرسانی می کند

بوتیلن گلیکول خاصیت مرطوب کنندگی دارد. مرطوب کننده ها آب را اغلب از لایه های عمیق تر پوست به لایه های بالایی جذب و متصل می کنند. آنها به حفظ رطوبت پوست کمک می کنند.

نرم کننده و مرطوب کننده است

علاوه بر جذب رطوبت به پوست، بوتیلن گلیکول نیز یک نرم کننده است. سطح پوست را می پوشاند و سدی ایجاد می کند که از هدر رفتن آب جلوگیری می کند. همچنین پوست و مو را حالت داده و نرم می کند.

بافت را حفظ می کند

نقش اصلی بوتیلن گلیکول در اکثر محصولات مراقبت از پوست این است که به عنوان یک حلال عمل کرده و باعث حفظ بافت پوست شود. حلال‌ها کمک می‌کنند تا مواد در فرمول‌ها معلق بمانند و از جمع شدن یا شل شدن آن‌ها جلوگیری می‌کنند.

ویسکوزیته را کاهش می دهد

بوتیلن گلیکول به کاهش ویسکوزیته محصول کمک می کند و از چسبیدن سایر مواد به یکدیگر جلوگیری می کند. این مهم برای حفظ قوام یکنواخت محصولات است تا فرد بتواند بدون زحمت و به طور یکنواخت آنها را روی بدن خود اعمال کند.

محصولات را تثبیت می کند

بوتیلن گلیکول همچنین به عنوان یک تثبیت کننده عمل می کند و باعث جلوگیری از ، از دسترفتن عطر و طعم مواد فعال و ترکیبات فرار می شود. علاوه بر این، از کریستالی شدن و خشک شدن محصولات جلوگیری می کند.

به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند

بوتیلن گلیکول دارای خواص ضد میکروبی است که به افزایش اثر نگهدارنده در فرمولاسیون کمک کرده و همچنین به محافظت در برابر فساد ناشی از آلودگی توسط میکروارگانیسم ها کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2021 نشان داد که افزودن بوتیلن گلیکول به کیتوزان، که نوعی فیبر است، خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. همچنین دریافت که این ترکیب دارای اثر نگهدارنده قوی در لوازم آرایشی است. علاوه بر این، طبق یک مطالعه در سال 2018، غلظت 25 درصد بوتیلن گلیکول در برابر همه سویه‌های میکروبی که تحت آزمایش قرار گرفتند، مؤثر بود.

علائم آکنه را درمان می کند

بر اساس یک مطالعه قدیمی تر، بوتیلن گلیکول ماده ای است که تولید کنندگان معمولاً از منبع معتبر در مرطوب کننده های ضد آکنه استفاده می کنند. در حالی که بوتیلن گلیکول هیچ اثر مستقیمی در برابر آکنه ندارد، خواص ضد میکروبی و مرطوب کنندگی آن ممکن است به درمان علائم مرتبط در پوست مستعد آکنه کمک کند.

تولید بوتیل گلیکول

تولید بوتیل گلیکول به روش های مختلف انجام می گیرد. روش اول، واکنش اتوکسیلاسیون بوتانول و اتیلن اکسید با استفاده از کاتالیزور منجر به تولید بوتیل گلیکول می شود. روش دوم، از واکنش اتریفیکاسیون بوتانول و 2-کلرواتان، بوتیل گلیکول به  دست می آید. در آزمایشگاه ها از واکنش باز شدن حلقه 2-پروپیل-1و3- در اکسان با بورون تری کلرید، تولید می شود. یکی دیگر از روش های تولید این ماده، از واکنش بین اتیلن گلیکول و بوتیرآلدهید در حضور کاتالیزور کربن-پالادیوم به دست می آید.

خطرات بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول در صورت تماس با چشم، پوست، گلو می تواند مضر باشد و باعث تحریک جدی شود. بلعیدن و تماس با پوست می تواند باعث سردرد، حالت تهوع و سرگیجه شود. استفاده از تجهیزات PPE برای جلوگیری از احتمال محتویات پوستی، بلع و استنشاق توصیه می شود.

در صورت تماس،  ناحیه ی مورد نظر باید کاملاً شسته شود، از آب صابون برای تمیز کردن پوست استفاده شود و هر لباسی که در تماس با این ماده آلوده شده باید تعویض و جایگزین شود. در هر شرایطی باید سریعاً به پزشک مراجعه نموده به خصوص اگر ماده شیمیایی بلعیده شود.

جایگزین بوتیل گلیکول

برخی از تولیدکنندگان نیز از این ماده به عنوان جایگزین یا جایگزینی برای پروپیلن گلیکول، یکی دیگر از ترکیبات رایج مراقبت از پوست، استفاده می کنند.

آنالیز بوتیل گلیکول

آنالیز بوتیل گلیکول

آنالیز بوتیل گلیکول

msds بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول باید در مکانی خنک و تاریک و دور از مواد غذایی و اکسیدان نگهداری شود. در ظروف فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ یا تفلون حمل می شود و می توان آن را به صورت فله یا درام جابجا کرد. این ماده، برای هر نوع حمل و نقل به عنوان ماده ایی خطرناک طبقه بندی نمی شود.

اگر نشتی یا ریزش رخ داده است، باید فوراً آن را جدا کرد (تا 50 متر در زاویه 360) و منبع را حذف کرد (فقط در صورت امکان، بدون خطر). باید از تجهیزات حفاظت شخصی استفاده شود، به ویژه یک ماسک تنفسی برای فیلتر کردن گازهای منتشر شده از نشت.

مواد نشت داده شده باید توسط یک ماده غیر قابل احتراق مانند زمین خیس شود و سپس در ظروف قابل آب بندی جمع آوری شود. باقی مانده را با آب بشویید. سپس منطقه را باید تهویه کرد تا اطمینان حاصل شود که تمام بخارات و گازها از بین می روند.

فروش عمده بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول (همچنین با نام های BG، 2-butoxyethanol، گلیکول مونوبوتیل اتر و اتیلن گلیکول مونوبوتیل اتر، butyl cellosolve، butoxyethanol نیز شناخته می شود) یک مایع شفاف، بی رنگ، روغنی با بوی شیرین منحصر به فرد و در عین حال ملایم و دارای فرمول C6H14O2 است.

بازرگانی شیمی سنتر، از جمله واردکنندگان و فروشندگان مواد اولیه شیمیایی، در زمینه ی خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی، سابقه ی درخشانی دارد. شما خریدار محترم می توانید جهت خرید این محصول با کیفیت و قیمت مناسب، با مشاوران شیمی سنتر، ارتباط برقرار کنید.

قیمت بوتیل گلیکول عمده

قیمت بوتیل گلیکول 200 کیلویی به دلیل فاکتور دلار، وارداتی بودن محصول، وابستگی به بازار جهانی و تغییر تعرفه های گمرکی متغیر است. جهت استعلام از قیمت روز با مشاوران فنی شیمی سنتر، در ارتباط باشید.

خرید بوتیل گلیکول صنعتی در تهران و اصفهان

جهت خرید بوتیل گلیکول صنعتی در تهران و اصفهان، خریداران ساکن این دو شهرستان، می توانند این محصول را از شرکت شیمی سنتر، واقع در تهران و اصفهان تهیه نمایند. جهت خرید این محصول با شماره موجود در صفحه تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول مشتری ها درباره ی بوتیل گلیکول

آیا بوتیل گلیکول در آب محلول است؟

بوتیل سلوسولو گلیکول اتر با طیف وسیعی از انواع رزین سازگار است و همچنین 100% حلالیت در آب را ارائه می دهد. این ویژگی ها معمولی هستند اما مشخصات را تشکیل نمی دهند. - حلال فعال برای پوشش های مبتنی بر حلال.

آیا بوتیل برای محیط زیست مضر است؟

بر اساس داده های موجود، n-بوتیل استات برای ماهی ها و بی مهرگان آبزی پس از مواجهه حاد سمی در نظر گرفته می شود. به راحتی زیست تخریب پذیر است و پتانسیل کمی برای تجمع زیستی دارد.

آیا بوتیل گلیکول یک سورفکتانت است؟

بوتیل گلیکول اتر (BGE) یک اتر با بوی شیرین و بسیار امتزاج پذیر است که به دلیل خواص آن به عنوان سورفکتانت در بسیاری از محصولات پاک کننده خانگی و صنعتی استفاده می شود.

فروش بوتیل گلیکول صنعتی | خرید بوتیل گلیکول 200 کیلویی
فروش بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول حلالی غیر متعارف است و به عنوان سورفکتانت در تولید رنگ، محصولات آرایشی وبهداشتی به کار میرود.خرید بوتیل گلیکول با کیفیت بالاراباشیمی سنترتجربه کنید

امتیازدهی ویرایشگر:
4.66

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش بوتیل گلیکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *