فروش روغن جوجوبا

فروشگاه اینترنتی شیمی سنتر، واردکننده مواد اولیه شیمیایی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش روغن جوجوبا با تضمین کیفیت است. در صورت ثبت سفارش و نیاز به مشاوره، با کارشناسان واحد فروش ما در سایت شیمی سنتر در تماس باشید.

خرید روغن جوجوبا

فروشگاه اینترنتی شیمی سنتر، واردکننده مواد اولیه شیمیایی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش روغن جوجوبا با تضمین کیفیت است. در صورت ثبت سفارش و نیاز به مشاوره، با کارشناسان واحد فروش ما در سایت شیمی سنتر در تماس باشید.

برای استعلام از قیمت روغن جوجوبا و همچنین

دریافت مشاوره رایگان جهت خرید روغن جوجوبا میتوانید با شماره ی زیر در ارتباط باشید.

از شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 17 عصر | پنج شنبه 9 صبح الی 13 عصر

خواص فیزیکی روغن جوجوبا

معادل انگلیسی: Jojoba oil
خواص: مرطوب‌کننده صورت، مرطوب‌کننده مو، گوش، مژه، ماساژ، پاک‌کننده آرایش، صابون‌سازی
انواع: تصفیه‌شده، ارگانیک
روش تولید: پرس سرد
شکل ظاهری: روغن زرد رنگ
نوع پوست: چرب، خشک، معمولی و مختلط
نقطه دود: ۱۹۵ درجه سانتیگراد
نقطه اشتعال: ۲۹۵ درجه سانتیگراد

روغن جوجوبا چیست؟

روغن جوجوبا مومی طلایی رنگ است که از دانه درختچه ی جوجوبا یا همان سیموندزیا کینانسیس تهیه می شود. گیاه جوجوبا بومی جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غرب مکزیک است. موم جوجوبا را تصفیه کرده و بعد از آن روغن جوجوبا بدون رنگ و بدون بو به دست می آید. این روغن ماندگاری بالا داشته و در مقایسه با دیگر روغن های گیاهی در برابر دما و حرارت بالا مقاومت بیشتری دارد.

ترکیبات روغن جوجوبا

روغن جوجوبا نوعی موم اشباع نشده است که از دانه گیاه جوجوبا یا هوهوبا در مناطق خشک تولید می شود. این موم به راحتی اکسید نمی شود و فاقد تری گلیسیری می باشد. این روغن از دیرباز مصرف دارویی داشته و برای درمان زخم و کبودی استفاده می شده است.

جوجوبا در دمای اتاق به شکل مایع در می آید و زود فاسد نمی شود. این موم از نظر ظاهری به دانه های قهوه شبیه است و 82 درصد حاوی ید است. این روغن گیاهی از فشردن دانه های گیاه جوجوبا به دست آمده و بدون بو و رنگ است.

از این موم گیاهی برای بسیاری از بیماری ها در طب سنتی استفاده می شود. این روغن به ندرت به شکل خالص فروخته می شود. حدود 95 درصد از این موم در مراقبت های شخصی و بهداشتی استفاده می شود. جوجوبا سرشار از مواد مغذی لازم برای بدن است از جمله، ویتامین E، ب کمپلکس، سیلیکون، کرومیوم، مس و زینک. این ماده روغنی، به عنوان التیام بخش قوی کاربرد داشته و حاوی اسیدهای اوره، گادئولیک و اسید اولئیک می باشد.

روغن جوجوبا چه استفاده ای دارد؟

روغن جوجوبا به دلیل خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کننده، آنتی باکتریالی قوی و ضد التهاب بوده و در محصولات بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد از جمله، درمان ترک پاشنه پا، جوانسازی پوست، رشد مو، کنترل چربی پوست، درمان اگزما، پاک کننده آرایش و … .

در ادامه به مهمترین خواص این مایع می پردازیم:

روغن جوجوبا برای پوست

استفاده از روغن جوجوبا برای پوست نقش سبوم را دارد و باعث تولید چربی طبیعی پوست می شود و جوش، آکنه و چربی را کنترل کرده و اگزمای پوستی را درمان می کند.
این ماده آب رسانی است که باعث نرمی پوست شده و به عنوان لایه محافظ رطوبت پوست عمل می کند. از این روغن به غیر از صورت، در تمام نقاط بدن از جمله، دست ها، پاها و حتی موها نیز استفاده می شود. از دیگر خواص این روغن برای پوست می توان موارد زیر را نام برد:

  • این ماده از بروز چین و چروک جلوگیری می کند و روند پیری پوست را می می کند
  • از بروز جوش جلوگیری کرده و زخم ها را سریع درمان می کند
  • آفتاب سوختگی را درمان می کند.
  • کلاژن ساز
  • درمان بیماری های پوستی مثل پسوریازیس
  • ضد التهاب
  • پاک کننده منافذ پوست بعد از اصلاح

خواص روغن جوجوبا برای دور چشم

روغن جوجوبا به عنوان یک پاک کننده آرایش طبیعی بسیار مفید و کم خطر است. از این روغن به دلیل اینکه ضد حساسیت است برای رفع سیاهی دور چشم استفاد ه می شود.

خواص روغن جوجوبا برای مو

روغن جوجوبا به عنوان آبرسان و مرطوب کننده ایی قوی، مناسب ترین محصول برای درمان ریزش مو، موخوره، زبری و وزی مو، و موهای آسیب دیده و خشک است و درخشندگی و رطوبت موهایتان را حفظ می کند.

این روغن با متعادل کردن چربی موجود در فولیکول های مو، باعث می شود موهایی سالم، پرپشت و بدون شوره داشته باشید. روغن جوجوبا آنتی اکسیدانی قوی است می توانید چند قطره از این روغن را با کمی حرارات دادن به ساقه ی موی خود بزنید و بعد از 20 دقیقه یا 30 دقیقه با شامپو بشوئید و یا اینکه این روغن را به شامپوی نرم کننده خود اضافه کرده و استفاده نمائید.

خواص روغن جوجوبا برای لب

استفاده از این موم برای خشکی و ترک لب بسیار کارآمد است. این روغن باعث براق شدن و نرمی رضایت بخش لبها می شود. علاوه بر اینکه ظاهری زیبا و جذاب به لبها می بخشد، پوست های مرده روی لبها، میکروب ها و باکتریهای موجود را از بین می برد و از ترک لب جلوگیری می کند.

خواص روغن جوجوبا برای ناخن

این روغن حاوی ویتامین E بوده و باعث تقویت و استحکام ناخن ها شده و از شکنندگی، قارچ و پوسته شدن اطراف ناخن جلوگیری می کند و کوتیکول را افزایش می دهد.

روغن جوجوبا براي مژه

استفاده مداوم از لوازم آرایشی چشم مثل، ریمل، مواد شوینده چشم، کاشت مکرر مژه می تواند ریزش مژه ها را به همراه داشته باشد. یکی از بهترین روش های درمانی استفاده از روغن گیاهی جوجوبا است بدین صورت که فرچه شسته شده ریمل را به روغن جوجوبا آغشته کرده و به مژه های خود بزنید این کار باعث می شود مژه های پرپشتی داشته باشید.

روغن جوجوبا برای رشد ابرو

روغن های گیاهی از جمله روغن جوجوبا، به دلیل طبیعی بودن به عنوان تقویت کننده موضعی کاربرد دارند. این روغن از جمله روغن هایی است که باعث تقویت فولیکول مو و ریشه ابرو شده و از ریزش آن جلوگیری می کند.

طرز تهیه روغن جوجوبا در منزل

روغن جوجوبا یک ضد چروک طبیعی بوده که با ترکیب شدن با روغن های مکمل مثل، روغن انگور، روغن گل یاس، روغن صمغ و هلیکروسوم تاثیر بسیار مطلوبی بر روی پوست می گذارد.
برای تهیه در ابتدا مقدار 25 قطره از روغن مکملی که انتخاب کرده اید با 2 اونس روغن جوجوبا با هم ترکیب کنید. محلول به دست آمده را در ظرفی شیشه ایی تیره رنگ نگهداری کنید. به طور روزانه می توانید از این محصول 1 الی 2 بار صبح و شب به صورت بمالید و 3 الی 4 دقیقه بعد بشویید.

عوارض روغن جوجوبا

در استفاده از اغلب روغن های گیاهی برای اینکه متوجه شوید آیا نسبت به این ماده حساسیت و آلرژی دارید یا خیر، توصیه می شود مقداری از این روغن را قسمت داخلی بازو بمالید و منتظر بمانید اگر حساسیت، التهاب و آلرژی مشاهده نکردید قابل استفاده است.

روغن جوجوبا غالبا حساسیتی ایجاد نمی کند ولی به دلیل آبرسانی بالایی که دارد برای افراد با پوست های چرب مناسب نمی باشد. همچنین این روغن خوراکی نبوده به دلیل وجود اسید اوره موجود در صورت مصرف خوراکی آسیب جدی به قلب می رساند. این روغن فقط مناسب استفاده به صورت موضعی است.

روغن جوجوبا گرم است یا سرد

طبع روغن جوجوبا سرد است و بهترین روغن برای افراد با طبع گرم است چرا که آرام بخش بوده بدون چربی است. یکی از دلایل بروز آکنه داشتن طبع گرم است که روغن جوجوبا به دلیل طبع سردی که دارد در از بین رفتن جوش و آکنه بسیار موثر و تاثیرگذار است.

روغن جوجوبا را از کجا بخریم

شیمی سنتر، سایت فروش مواد شیمیایی و فعال در حوزه خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی است. شما می توانید جهت خرید روغن جوجوبا با کیفیت بالا و قیمت روز با مشاوران ما در واحد فروش همراه باشید.

خرید روغن جوجوبا در اصفهان

جهت خرید روغن جوجوبا در اصفهان، خریداران و تولید کنندگان محترم ساکن اصفهان، که قصد دارید محصولات خود را از شرکتی واقع در اصفهان خریداری نموده و تحویل بگیرید، یکی از شعبه های شیمی سنتر، واقع در اصفهان است و شما می توانید جهت خرید مطمأن، با واحد فروش در تماس باشید.

خرید روغن جوجوبا در تهران

جهت خرید روغن جوجوبا در تهران، خریداران و تولید کنندگان محترم ساکن تهران، که قصد دارید محصولات خود را از شرکتی واقع در تهران خریداری نموده و تحویل بگیرید، یکی از شعبه های شیمی سنتر، واقع در تهران است و شما می توانید جهت خرید مطمأن، با واحد فروش در تماس باشید.

فروش روغن جوجوبا

جهت خرید روغن جوجوبا از سایت فروش مواد اولیه شیمیایی، با واحد فروش ما در ارتباط باشید تا از مشاوره قبل از خرید و پشتیبانی همکاران ما برخوردار شوید.

قیمت روغن جوجوبا

شیمی سنتر، فروشگاه اینترنتی مواد شیمیایی با 10 سال سابقه درخشان در زمینه مشاوره و ارائه خدمات فروش مواد اولیه شیمیایی، کیفیت محصولات خود را تضمین می کند. مواد اولیه به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار، به روز است. جهت استعلام از قیمت مواد شیمیایی با کارشناسان ما در تماس باشید.

سوالات متداول مشتری ها درباره روغن جوجوبا

آیا می توانم روزانه از روغن جوجوبا برای صورتم استفاده کنم؟

روغن جوجوبا برای هر نوع پوست مناسب است و برای استفاده روزانه بی خطر است. اگرچه روغن جوجوبا در واقع یک روغن نیست. شما درست شنیدید. جوجوبا یک استر موم است که از سبوم طبیعی انسان در پوست تقلید می کند. این موم بدون ایجاد آکنه یا مسدود شدن، منافذ پوست را مرطوب می کند و رطوبت را محکم می کند

آیا روغن جوجوبا باعث رشد مو می شود؟

جوجوبا گردش خون را در پوست سر تحریک می‌کند، فولیکول‌های مو را برای رشد تغذیه و تقویت می‌کند - و این باعث رشد و ضخامت مو می‌شود. غنی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است از جمله ویتامین C، ویتامین B، ویتامین E، مس و روی که به طور خاص مو را تغذیه می کند.

کدام کشور بهترین روغن جوجوبا را دارد؟

اسرائیل بزرگترین تولید کننده و توزیع کننده روغن جوجوبا است که نزدیک به 40 درصد از کل تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.

آیا جوجوبا ضد پیری است؟

از آنجایی که جوجوبا یک مرطوب‌کننده عالی است، می‌تواند به محو شدن خطوط و چین و چروک‌ها کمک کند. در آزمایشات پوستی نشان داده شد که روغن جوجوبا باعث افزایش لطافت پوست می شود و با گذشت زمان این اثر همچنان وجود دارد.

روغن جوجوبا خالص چه رنگی است؟

روغن جوجوبا تصفیه نشده در دمای اتاق به صورت مایع طلایی شفاف با بوی کمی آجیلی ظاهر می شود. روغن جوجوبا تصفیه شده بی رنگ و بی بو است. نقطه ذوب روغن جوجوبا تقریباً 10 درجه سانتیگراد و مقدار ید تقریباً 80 است.

خرید روغن جوجوبا اصل | فروش روغن جوجوبا با بالاترین کیفیت
فروش روغن جوجوبا

جهت خرید روغن جوجوبا اصل با قیمت روز، با شیمی سنتر، سایت فروش مواد شیمیایی در تماس باشید. جهت ثبت سفارش با کارشناسان ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

امتیازدهی ویرایشگر:
4.6

1 review for فروش روغن جوجوبا

  1. الیاس

    سلام من در مورد خواص روغن جوجوبا برای صورت اطلاعاتی رو با شما به اشتراک بزارم و خواصشو بیان کنم.
    این روغن می‌تواند به پوست صورت کمک کند تا نرم و لطیف شود و در عین حال به آن رطوبت ببخشد.
    علاوه بر این، روغن جوجوبا دارای خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کننده است که می‌تواند به درمان برخی مشکلات پوستی مانند جوش‌ها و آکنه‌ها کمک کند. همچنین، این روغن می‌تواند به کاهش التهاب و قرمزی پوست کمک کند.
    روغن جوجوبا همچنین دارای خاصیت ضد چین و چروک است و می‌تواند به کاهش خطوط ریز و چین‌های صورت کمک کند. همچنین، این روغن می‌تواند به بهبود بافت پوست و افزایش تولید کلاژن کمک کند که می‌تواند به کاهش علائم پیری پوست کمک کند.
    بنابراین، استفاده از روغن جوجوبا برای صورت می‌تواند به بهبود و حفظ سلامت پوست کمک کند.
    این مطلبو طبق اطلاعاتی که داشتم قرار دادم ولی با این حال، قبل از استفاده از هر محصولی برای پوست، بهتره با پزشک مشورت کنید.

    • مرضیه خزائی

      سلام کابر محترم. خیلی خوشحالیم که از صفحه ی روغن جوجوبا در شیمی سنتر دیدن کردید. سپاسگزاریم که اطلاعاتتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب: