Ceteareth 20

فروش ستئارات 20

یکی از مواد اولیه ای که اغلب در لیست مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف دیده می شود، ستئارات 20 می باشد. این ترکیب، یک ماده چند منظوره است که به طور قابل توجهی به اثربخشی و پایداری این محصولات کمک می کند. خواص منحصر به فرد آن، از جمله قابلیت های امولسیفایری، سورفکتانت و پاک کنندگی، جایگاه آن را به عنوان یک عنصر ضروری در طیف گسترده ای از محصولات مستحکم کرده است.

شرکت مواد شیمیایی شیمی سنتر، با تجربه گسترده خود در تأمین مواد اولیه شیمیایی، ستئارات 20 را با افتخار به مشتریان محترم خود ارائه می دهد و اطمینان حاصل می کند که آنها به این ماده استثنایی دسترسی دارند تا محصولات خود را به قابلیت های جدیدی از عملکرد و رضایت مشتری ارتقا دهند.

خرید ستئارات 20

یکی از مواد اولیه ای که اغلب در لیست مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف دیده می شود، ستئارات 20 می باشد. این ترکیب، یک ماده چند منظوره است که به طور قابل توجهی به اثربخشی و پایداری این محصولات کمک می کند. خواص منحصر به فرد آن، از جمله قابلیت های امولسیفایری، سورفکتانت و پاک کنندگی، جایگاه آن را به عنوان یک عنصر ضروری در طیف گسترده ای از محصولات مستحکم کرده است.

شرکت مواد شیمیایی شیمی سنتر، با تجربه گسترده خود در تأمین مواد اولیه شیمیایی، ستئارات 20 را با افتخار به مشتریان محترم خود ارائه می دهد و اطمینان حاصل می کند که آنها به این ماده استثنایی دسترسی دارند تا محصولات خود را به قابلیت های جدیدی از عملکرد و رضایت مشتری ارتقا دهند. شما می توانید جهت استعلام قیمت ستئارات 20 و همچنین دریافت مشاوره رایگان با شماره های زیر در ارتباط باشید.

شنبه تا چهارشنبه 9 الی 17 | پنج شنبه 9 الی 13

مشخصات ستئارات 20

نام انگلیسی Ceteareth 20
شماره CAS
حلالیت
خلوص 99 درصد
رنگ و شکل ظاهری پرک یا گرانول سفید رنگ
گرید آرایشی و بهداشتی
برند
کشور سازنده
شرایط نگهداری در جای خشک و خنک
وزن و نوع بسته بندی
قیمت لطفاً تماس بگیرید

خواص ستئارات 20

این ماده دارای فواید زیادی است که آن را مورد علاقه تولیدکنندگان قرار می‌ دهد:

  • سورفکتانت و پاک کننده: کشش سطحی بین مواد مختلف را کاهش می دهد و به آنها اجازه می دهد راحت تر مخلوط شوند و به طور یکنواخت در سراسر پوست پخش شوند. همچنین به طور مؤثر ناخالصی های محلول در روغن را از پوست خارج می کند و پوست تمیزتر و شاداب تر را تضمین می کند.
  • امولسیفایر و تثبیت کننده: در ایجاد و تثبیت امولسیون های روغن در آب (O/W) پایدار، برتری دارد، از جدا شدن اجزای روغن و آب جلوگیری می کند و در نتیجه موجب بافت صاف و یکنواخت محصول می شود.
  • سازگاری شیمیایی: به طور یکپارچه با طیف گسترده ای از مواد از جمله عطرها، نگهدارنده ها و سایر مواد فعال، ترکیب می شود.

قیمت ستئارات 20

شیمی سنتر، این محصول را با کیفیت بالا و قیمتی رقابتی ارائه می دهد. قیمت‌ گذاری منصفانه یکی از مهم‌ ترین عوامل در تصمیم‌ گیری خریداران است و بنابراین، سعی کرده‌ایم تعادل مناسبی بین کیفیت و قیمت ارائه دهیم. برای استعلام قیمت مواد شیمیایی، می توانید با تیم فروش ما تماس بگیرید.

ستئارات 20 چیست؟

ستئارات ها، ترکیبات مصنوعی هستند که از طریق فرآیندی به نام اتوکسیلاسیون، یک واکنش شیمیایی که در آن اکسید اتیلن به یک بستر اضافه می‌شود، سنتز می‌ شوند. در مورد مواد تشکیل دهنده ستئارات، دو بستر وجود دارد: ستیل الکل و استئاریل الکل، که هر دو به طور طبیعی از روغن نارگیل به دست می آیند. در مجموع 32 نوع مختلف از ترکیبات ستئارات وجود دارد.

ستئارات 20، یک سورفکتانت غیر یونی می باشد که با جذب آب و روغن به طور همزمان، عمل می کند و اغلب به عنوان امولسیفایر در صابون ها و لوازم آرایشی استفاده می شود. عدد 20 در نام آن، نشان دهنده میانگین تعداد واحدهای اکسید اتیلن در مولکول است که برای عملکرد آن به عنوان یک امولسیفایر، ضروری می باشد و به آن اجازه می دهد تا روغن و اجزای مبتنی بر آب را به طور مؤثر در فرمولاسیون های آرایشی مخلوط کند.

تفاوت بین ستئارات 20 و ستئارات 25 چیست؟

تفاوت اصلی بین این دو ماده، در خواص فیزیکی آن‌ها و کاربردهایشان در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی می باشد. ستئارات 25 به دلیل داشتن مقدار بیشتری اکسید اتیلن، حالت مومی‌ تری دارد و این خصوصیت باعث می‌ شود که ویسکوزیته (غلظت) و کنترل رئولوژی (جریان) بهتری نسبت به ستئارات 20 داشته باشد. هر دوی این ترکیبات به عنوان امولسیفایرهای خوبی برای ترکیبات روغن در آب شناخته می‌ شوند، اما آن‌ ها دارای مقادیر متفاوتی از تعادل هیدروفیلیک-لیپوفیلیک (HLB) هستند.

ستئارات 20 دارای HLB برابر با 15.2 و ستئارات 25 دارای HLB برابر با 16.3 است. در عمل، این بدان معناست که ستئارات 25 با داشتن مقدار HLB بالاتر، هیدروفیلیک‌تر (جذب‌کننده‌ی آب بیشتر) از ستئارات 20 است. این خاصیت ستئارات 25 را برای محصولاتی که به درجه بالاتری از حلالیت در آب یا پراکندگی نیاز دارند، مناسب‌تر می‌ کند.

کاربرد ستئارات 20

این ماده با خواص متعدد خود، کاربردهایی را در محصولات متنوعی از صنعت آرایشی و بهداشتی پیدا می کند. نقش آن در این محصولات، در درجه اول افزایش کیفیت بافت، ثبات و اثربخشی با عمل به عنوان یک سورفکتانت و امولسیفایر آرایشی می باشد. این ماده در حالی که یک سر آبدوست و یک سر چربی دوست دارد، می تواند چربی، کثیفی و سایر ناخالصی‌ هایی را که در طول روز روی پوست جمع شده‌اند جذب کرده و آن را تمیز کند و معمولاً در انواع محصولات مراقبت از پوست و مو و محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی یافت می شود:

  • مرطوب کننده ها
  • کرم ها
  • لوسیون ها فروش ستئارات 20
  • شامپوها
  • صابون ها
  • نرم کننده های مو
  • محصولات ضد پیری صورت
  • پاک کننده های صورت
  • ضد آفتاب ها
  • لایه بردارها
  • شویندهای صورت و بدن
  • محصولات درمان آکنه

عوارض جانبی ستئارات 20

در حالی که این ماده به طور کلی ایمن و مؤثر در نظر گرفته می شود، مانند هر عنصر دیگری، ممکن است در برخی افراد عوارض جانبی ایجاد کند که شامل تحریک پوستی و واکنش های الرژیک می باشد. توجه به این نکته مهم است که این عوارض جانبی بسیار نادر هستند و ستئارات 20، دارای رتبه کومدوژنیک (Comedogenic) 2 است، به این معنی که بعید است منافذ را مسدود کند یا باعث ایجاد آکنه شود. با این حال، افرادی که حساسیت های پوستی خاص دارند، باید برای استفاده از محصولات حاوی این ماده، احتیاط کنند.

پنل تخصصی بررسی اجزای آرایشی (CIR)، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مواد آرایشی و مراقبت از پوست هستند، داده های علمی را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که ترکیبات ستئارات در محصولات آرایشی بی خطر هستند؛ اما علی رغم تأییدیه CIR، ستئارات 20، به دلیل آلودگی احتمالی با 1و4-دی اکسان (i1,4-dioxane) که یک محصول جانبی سرطان زای اتوکسیلاسیون است، به عنوان یک ترکیب سمی نیز شناخته می شود. با این حال، حضور 1و4-دی اکسان را می توان از طریق مراحل تصفیه کارآمد، کنترل کرد و قبل از ترکیب ستئارات 20 در فرمولاسیون های آرایشی، آن را حذف کرد.

فروش ستئارات 20

دفاتر فروش شرکت مواد شیمیایی شیمی سنتر در تهران و اصفهان وجود دارند و شما مشتریان عزیز می توانید جهت خرید ستئارات 20 و ستئارات 25، در هر یک از این دو شهر با کارشناسان ما تماس گرفته و سفارش خود را در کوتاه ترین زمان ممکن در هر کجای ایران دریافت کنید.

سؤالات متداول

ستئارات 20 چه فوایدی برای پوست دارد؟

این ترکیب، به عنوان یک ماده پاک‌ کننده عمل می‌ کند و ناخالصی‌های محلول در روغن را از پوست خارج می‌ کند. علاوه بر این، به عنوان یک ماده فعال سطحی و امولسیفایر، به پخش یکنواخت محصولات بر روی پوست کمک کرده و باعث می‌شود که ترکیبات آبی و روغنی در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی به خوبی با هم ترکیب شوند​​.

ستئارات 20 را از کجا بخرم؟

شیمی سنتر یکی از معتبرترین شرکت های فروش مواد شیمیایی است که شما می توانید این محصول را با کیفیت بالا و قیمتی مناسب از این شرکت خریداری کنید.

آیا ستئارات 20 ایمن است؟

بله، این ماده به طور کلی برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی ایمن تلقی می‌شود. هر چند که در گذشته نگرانی‌ هایی در مورد آلودگی‌های احتمالی با 1و4-دی اکسان وجود داشت، اما با توجه به مقررات سختگیرانه‌ تر در فرآیندهای تصفیه، امروزه این نگرانی‌ها برطرف شده است.

خرید ستئارات 20 | استعلام قیمت ستئارات 20 با ارزانترین قیمت
فروش ستئارات 20

شیمی سنتر، ستئارات 20 را بصورت مستقیم و بدون واسطه با قیمتی رقابتی به فروش می رساند. برای خرید این ماده جهت افزایش کارایی محصولات آرایشی و مراقبت شخصی خود، با ما تماس بگیرید.

امتیازدهی ویرایشگر:
4.88

1 دیدگاه برای فروش ستئارات 20

  1. مهدی صادقی

    سلام. می‌خواستم استعلام قیمت بگیرم برای خرید ستئارات 20. ممکن است لطفاً اطلاعاتی در مورد ارزان‌ترین قیمتی که برای این محصول دارید به من بدهید؟ همچنین مایلم بدانم که آیا در خرید عمده تخفیف خاصی وجود دارد و چه مقدار باید خرید کنم تا به این تخفیف دست پیدا کنم. با تشکر از شما بابت راهنمایی‌هایتان.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *